- Autor: Iva98
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko plnotučné průměr | 450 |
Pudink vanilkový - prášek | 40 |
Cukr průměr | 50 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 3253 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 112,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 96,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 813 kJ
Bílkoviny (g): 12.3, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvařit pudink, do vychladlého krému zamíchat tvaroh.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.